Ο Εθελοντισμός είναι στάση ζωής

Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να χαιρετίσω την εξαιρετική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Γυναικείος Όμιλος Πρωτοπορία Λεμεσου εκ μέρους της ΠτΒ Αννίτα Δημητρίου

Χρέος της πολιτείας είναι να παρέχει ένα ισορροπημένο και όσο το δυνατό πιο άρτιο περιβάλλον για τα άτομα με αυτισμό ώστε να βοηθήσει στην ενσωμάτωση τους στην κοινωνία.

Μιλήσαμε στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ για το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής “Αμερίκος Αργυρίου”

Ένα νέο διοικητικό συμβούλιο του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής από χθες βράδυ.

Με πολλή χαρά παρευρέθηκα στα εγκαίνια του Πολυδύναμου Κέντρου Νεολαίας στην Παχνα.

Δήλωση για τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες

Το Τσίρειο Στάδιο αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη της Λεμεσού ως σύμβολο αθλητισμού και είναι συνυφασμένο με την ίδια την ιστορία της πόλης μας.

Με ιδιαίτερη χαρά, περηφάνια και ενθουσιασμό συμμετείχα στη σημερινή εκδήλωση του Global Woman Club Cyprus μιλώντας για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η σύγχρονη γυναίκα.

Με ιδιαίτερη χαρά συμμετείχα ως ομιλήτρια στο συνέδριο που διοργάνωσε το Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας (Center for Social Innovation – CSI)

Συνέντευξη στην εφημερίδα “Η Καθημερινή”: Η πρόληψη είναι επένδυση και όχι επιβάρυνση.

Στα βραβεία που δίνονται κάθε χρόνο τέτοια εποχή, υπάρχουν κάποιες κατηγορίες που κάνουν τη βράβευση ξεχωριστή.

Με την πρόταση νομου που κατέθεσα κάνουμε μια αρχή ετσι ώστε η Κύπρος να κάνει ένα βήμα προς την εναρμόνισή της με τις διεθνείς πρακτικές και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, όσον αφορά τους προγεννητικούς και νεογνικούς ελέγχους

Με πρόταση νόμου που κατέθεσα στη Βουλή και συζητήθηκε σήμερα στην αρμόδια Επιτροπή, η χώρα μας βαδίζει ολοταχώς στη θέσπιση ενός πλαισίου που ρυθμίζει τον τρόπο λειτουργίας και εποπτείας των ελέγχων σε βρέφη και έγκυες γυναίκες.

Ένα μεγάλο συγχαρητήρια στο Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης.

Ολοκληρώθηκε ακόμα μια ετήσια εκστρατεία Νοέμβριος – Μήνας Προληπτικής Παιδιατρικής με μεγάλη επιτυχία.

Πραγματοποιήσαμε και φέτος ως Σύνδεσμος Φίλων Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής “Αμερίκος Αργυρίου” το καθιερωμένο Gala Dinner στα πλαίσια του Νοεμβρίου – Μήνας Προληπτικής Παιδιατρικής.

Ήταν τιμή μου να θέσω υπό την αιγίδα μου την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τον αυτισμό μέσα στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ eHealth4Autism”, στη Λεμεσό, με συμμετέχοντες από Κύπρο, Ελλάδα και Βέλγιο.

Σήμερα είχα την ευκαιρία να μιλήσω για ένα σοβαρό θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα την κοινωνία μας κι αυτό δεν είναι άλλο από την προστασία των παιδιών μας από κάθε μορφής βία, κακοποίηση και παρενόχληση.

Το χθεσινό βράδυ ήταν πολύ συγκινητικό για μένα. Ο Αργύρης Αργυρίου, ο αγαπημένος μου φίλος, παρουσίασε το βιβλίο του με τίτλο «Οι γιατροί της Λεμεσού».

Συνέντευξη Reporter: Με το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής επιχειρούμε ένα καλύτερο και πιο υγειές μέλλον

Νοέμβριος – Μήνας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για την Προληπτική Παιδιατρική

Τον Νοέμβριο γιορτάζουμε 35 χρόνια Προληπτικής Παιδιατρικής

Australian High Commission Cyprus ” Promoting Women in Leadership: A Cross-Sectoral Dialogue”.

Eυχαριστούμε θερμά τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου που τη με δράση τους στην ετήσια Γιορτή Μανιταριού στήριξαν το έργο του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής “Αμερίκος Αργυρίου”.

Με μεγάλη χαρά παρευρεθήκαμε στην εκδήλωση για τους Μικρούς Ήρωες