Μια διαφορετική εθελοντική αιμοδοσία

Συντάχθηκε από Χ. Αργυρίου

 

Έχουμε δει αιμοδοσίες να πραγματοποιούνται σε νοσοκομεία, κλινικές, δομές υγείας. Αλλά αιμοδοσία σε εκλογικό επιτελείο δε συναντάμε καθημερινά. Κι όμως, μια τέτοια αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Απριλίου στη Λεμεσό, στο επιτελείο της Φωτεινής Τσιρίδου, υποψήφιας βουλευτή περιφέρειας Λεμεσού με τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

«Είναι μια ξεχωριστή πρωτοβουλία που στόχο έχει όχι μόνο να αναδείξει τον εθελοντισμό, αλλά και να προσφέρει ουσιαστικά στους συνανθρώπους μας. Για μια ημέρα μετατρέπουμε το επιτελείο μας σε σημείο προσφοράς στην κοινωνία και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να έρθουν και να δώσουν λίγο από τον χρόνο τους, για να δώσουν ζωή.» δήλωσε η Φωτεινή Τσιρίδου, υποψήφια Λεμεσού με τον ΔΗΣΥ και διοργανώτρια της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας.  

Η εθελοντική αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος του Υπουργείου Υγείας και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Απριλίου στις 10:00 πμ μέχρι 02:00 μμ.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται στη μνήμη της Μαριλένας Περικλέους από την Παλώδια, η οποία έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε ηλικία 18 χρονών.

Καθ’ όλη τη διάρκειά της θα τηρούνται τα πρωτόκολλα και μέτρα ασφαλείας για προστασία από τον κορονοϊό. 

Για καλύτερο συντονισμό, όσοι επιθυμούν να στηρίξουν και να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία θα πρέπει να τηλεφωνήσουν στο 99020122 για να δηλώσουν την ώρα που προτιμούν.

Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/cyprus/mia-diaforetiki-ethelontiki-aimodosia?fbclid=IwAR3Uj3R8iRGTt5xrtKjAZ6HYj33RYbqnlq0Bd7nUlTG-6nP0egIiXKuD7oc

Facebook
Twitter
LinkedIn