Καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2021

Απόσπασμα από το περιοδικό του Παναγροτικού Σύνδεσμου Επαρχίας Λεμεσού για το 2021.

Εύχομαι ολόψυχα πρωτίστως υγεία και κουράγιο να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις που μας έφερε η πανδημία. Εύχομαι τα φετινά Χριστουγεννα να φέρουν σε όλους μας γαλήνη και να ενδυναμώσουν την πίστη μας ότι έρχονται καλύτερες μέρες.

Με την ευκαιρία των ημερών αυτών θα ήθελα ταυτόχρονα να εκφράσω την πρόθεση και ετοιμότητα μου να επιλύσουμε προβλήματα που ταλαιπωρούν την ύπαιθρο και τους τομείς της γεωργοκτηνοτροφίας. Η πρωτοβουλία του Δημοκρατικού Συναγερμού για τη δημιουργία των Ομάδων Παραγωγής Πολιικής αποτελεί πρωτοφανή καινοτομία και προσωπικά ως συντονίστρια της Ομάδας Δημόσιων Οργανισμών έχω πλήρη αντίληψη του βάρους ευθύνης που μου ανατέθηκε. Η φιλοξενία τον Παναγροτικού στο περιοδικό του είναι μια ευκαιρία για να κάνουμε μια μικρή αναφορά για το σκοπό μας. Τα διαχρονικά προβλήματα πολλά, ο μαρασμός της υπαίθρου και η φυγή των νέων μας προς τις πόλεις για εργασία και όχι μόνο.

Ως ομάδα παραγωγής πολιτικής ΔΗΣΥ έχουμε, μεταξύ άλλων, προτεραιότητα να δώσουμε προτάσεις για την αναβάθμιση και στήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) στον οποίο δηλώνουμε από τώρα ότι θα βρισκόμαστε δίπλα τον με κάθε τρόπο. Οι στρατηγικές που προωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση στα πλαίσια της πράσινης Συμφωνίας πρέπει να υλοποιηθούν με τoν αποτελεσματικότερο τρόπο. Στηρίζοντας τον αγρότη και την ύπαιθρο μας στηρίζουμε και ενισχύουμε την οικονομία του τόπου.

Facebook
Twitter
LinkedIn