Παρουσία στην εκπομπή Omega Δημοκρατία

Χθες παρουσιάστηκε μια δημοσκόπηση της Metron Analysis, μιας έμπειρης εταιρείας ερευνών. Πέντε πράγματα είναι πιο σαφή από ποτέ:
Όσο πλησιάζει η ημερομηνία των εκλογών, τόσο ο κόσμος ασχολείται με αυτές. Ακούει τι λένε οι υποψήφιοι, διαβάζει θέσεις και προγράμματα και αποφασίζει για το μέλλον του.


Όσο γίνεται αυτό, τόσο αυξάνει τα ποσοστά του ο ΔΗΣΥ. Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι ο Αβέρωφ Νεοφύτου μπορεί να κρατήσει την Κύπρο ασφαλή και να την οδηγήσει στον δρόμο της ισχυρής ανάπτυξης που δεν αφήνει καμία και κανέναν πίσω.


Τα ποσοστά του Νίκου Χριστοδουλίδη είναι σε ελεύθερη πτώση. Μάλιστα, η διαφορά ΔΗΣΥ-συνασπισμένης αντιπολίτευσης σε όσους είναι σίγουροι ότι θα πάνε να ψηφίσουν είναι στα όρια του στατιστικού λάθους. Η τάση δείχνει κατάρρευση ποσοστών για όσους επιλέγουν την πολιτική χωρίς περιεχόμενο.


Στους ποιοτικούς δείκτες, ο ΔΗΣΥ και ο Αβέρωφ Νεοφύτου αποτελούν την πρώτη επιλογή. Σε Κυπριακό και οικονομία έρχονται στην πρώτη θέση, κάτι που δείχνει ότι ο κόσμος στα φλέγοντα ζητήματα επιλέγει αυτούς που ξέρει ότι μπορούν.
Λιγότερες από 10 ημέρες έμειναν. Η βάση του ΔΗΣΥ συσπειρώνεται και τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής θα δείξουν ότι η παράταξη που εγγυάται την προκοπή της Κύπρου θα κρατήσει και πάλι όρθια την πατρίδα.

Facebook
Twitter
LinkedIn