Προσωπικότητες στηρίζουν τον μήνα Προληπτικής Παιδιατρικής (pics)

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που έχει καθοριστεί ως Μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη σημασία της προληπτικής παιδιατρικής.

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής Φωτεινή Τσιρίδου, με την εξαιρετική ομάδα επιστημόνων και με επικεφαλή τον Πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου Δρ. Αργύρη Αργυρίου (Παιδίατρος), που έχουν δημιουργήσει στο κέντρο “Αμερίκος Αργυρίου”, στηρίζουν και ενημερώνουν καθημερινά τον κόσμο για την ευαισθητοποίηση και τη σημασία της προληπτικής παιδιατρικής.

Δημόσια πρόσωπα και όχι μόνο, στηρίζουν την προσπάθεια αυτή για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των ανιχνευτικών προγραμμάτων που προσφέρονται δωρεάν σε όλες τι έγκυες και νεογνά της Κύπρου.

Το έργο που επιτελούν καθημερινά είναι πολύ σημαντικό όπως και οι εκδηλώσεις που γίνονται κάθε χρόνο τον Μήνα Νοέμβριο για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση.

Αρκετοί επώνυμοι του νησιού μας συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια.

Περισσότερα για τις δραστηριότητες μπορείται να βρείτε και να μάθετε από τη σελίδα Center for Preventive Paediatrics Cyprus / Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής στο facebook.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn