Πρωτοβουλία με πρόθεση τη ριζική ανακαίνιση της Παιδιατρικής Κλινικής «Αμερίκος Αργυρίου» του ΝΛ από τη Φωτεινή Τσιρίδου και τον Δρ. Αργύρη Αργυρίου, σε συνεργασία με τον ΟΚΥΠΥ

Λεμεσός, 22 Δεκεμβρίου 2021 – Την πρωτοβουλία τους για τη ριζική ανακαίνιση και αναβάθμιση του Παιδιατρικού Τμήματος του Νοσοκομείου Λεμεσού ανακοίνωσαν η Φωτεινή Τσιρίδου, Βουλευτής Λεμεσού, ΔΗΣΥ, και ο Δρ. Αργύρης Αργυρίου σε μια κίνηση που αποσκοπεί να κάνει τους μικρούς ασθενείς -αλλά και τις οικογένειές τους- να νιώθουν καλύτερα κατά τη διάρκεια της νοσηλείας.

Η πρωτοβουλία στήριξης και ανακαίνισης του Παιδιατρικού Τμήματος του Νοσοκομείου Λεμεσού θα προωθηθεί σε συνεργασία με τον ΟΚΥΠΥ και οι διεργασίες προγραμματισμού της υλοποίησης θα ξεκινήσουν άμεσα με τη νέα χρονιά.

«Μια δύσκολη χρονιά κλείνει με ένα πολύ σημαντικό νέο για την πόλη και επαρχία της Λεμεσού. Μέσα από αυτή την κίνηση θέλουμε να κάνουμε τη νοσηλεία των μικρών ασθενών όσο γίνεται πιο ομαλή και πιο ευχάριστη», τόνισε από την πλευρά της η Φωτεινή Τσιρίδου, Βουλευτής Λεμεσού, ΔΗΣΥ και προσέθεσε: «Οι ασθενείς και οι συνοδοί τους αξίζουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα και υποστήριξη».

«Εκπροσωπώντας την οικογένεια του ιδρυτή και πρώτου διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής «Αμερίκος Αργυρίου», είναι μεγάλη χαρά να ενώσουμε τις δυνάμεις μας έτσι ώστε να αναδειχτεί σε πρότυπο κέντρο παροχής παιδιατρικών υπηρεσιών. Ευχαριστούμε τον ΟΚΥΠΥ που αγκάλιασε την πρωτοβουλία», τόνισε ο Δρ. Αργύρης Αργυρίου.

Το Παιδιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου Λεμεσού θα ανακαινιστεί πλήρως και θα εμπλουτιστεί με όλα τα αναγκαία μέσα για άνετη και όσο το δυνατόν ευχάριστη διαμονή των μικρών ασθενών αλλά και των οικογενειών τους.  Οι θάλαμοι ασθενών και οι κοινόχρηστοι χώροι θα αποκτήσουν μια νέα, πιο φιλική όψη, και ο χρόνος παραμονής θα γεμίζει με ευχάριστη απασχόληση με παιχνίδια, βιβλία, οθόνες αφής τελευταίας τεχνολογίας και άλλα που θα κάνουν τους μικρούς ασθενείς να νιώθουν καλύτερα.

Οι ανακαινισμένοι χώροι θα περιλαμβάνουν πρόνοιες και για τους γονείς ή συνοδούς των νοσηλευόμενων παιδιών με ανακλινόμενες πολυθρόνες, ψυγειάκια και πολλές άλλες ανέσεις που θα ευκολύνουν την διαμονή τους.

Η Φωτεινή Τσιρίδου και ο Δρ Αργύρης Αργυρίου συνεχάρησαν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει τόσο στο Παιδιατρικό όσο και στο Νεογνολογικό Τμήμα, και δήλωσαν ότι με την πρωτοβουλία τους θα στηρίξουν με όλους τους τρόπους την προσπάθεια να γίνει η Παιδιατρική Κλινική Ν.Λ. “Αμερίκος Αργυρίου” το καμάρι της πόλης μας.

Η πρωτοβουλία ανακοινώθηκε και σηματοδοτήθηκε με μια χριστουγεννιάτικη δράση κατά τη διάρκεια της οποίας δόθηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Παιδιατρικό Τμήμα και στη Μονάδα Νεογνών, αλλά και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των συγκεκριμένων τμημάτων του Νοσοκομείου Λεμεσού με την ευκαιρία των εορτών.

Facebook
Twitter
LinkedIn