Παρουσία στην εκπομπή Πρώτη Ενημέρωση του ΡΙΚ

Το debate του ΡΙΚ έδειξε για ακόμα μια φορά ότι ο υποψήφιος του ΔΗΣΥ και πρόεδρος της παράταξης Αβέρωφ Νεοφύτου κατέρχεται στις εκλογές με δομημένο πρόγραμμα και κοστολογημένες εφαρμόσιμες προτάσεις έτοιμος να κυβερνήσει τη χώρα.  

Κρατώντας την οικονομία δυνατή, δημιουργήσαμε το απόθεμα και τις δυνατότητες να εφαρμόσουμε πολιτικές που στηρίζουν την οικογένεια και τη μεσαία τάξη που διαχρονικά σηκώνει το βάρος των κρίσεων, χωρίς να ρισκάρουμε τη βιωσιμότητα των δημοσίων οικονομικών.  

Απέναντι στη νέα κρίση που έρχεται, και στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης φορολογικής μεταρρύθμισης, με την πρόταση του Αβέρωφ Νεοφύτου, προχωρούμε στη μεγαλύτερη και πιο ανατρεπτική μεταρρύθμιση για τη στήριξη της οικογένειας από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας: Βασισμένη στο «Οικογενειακό Εισόδημα». 

Μια περιληπτική καταγραφή όσων έγιναν στην Κύπρο τα τελευταία 10 χρόνια αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη. 

Παραλάβαμε μία χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης με μία οικονομία στα πρόθυρα κατάρρευσης. Σήμερα στηρίζουμε ουσιαστικά την κυπριακή οικογένεια με τα δημοσιονομικά μεγέθη να είναι απόλυτα υγιή και με την οικονομία της χώρας θωρακισμένη.  

Με τον Αβέρωφ στη θέση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας θα συνεχίσουμε το έργο μας!

Facebook
Twitter
LinkedIn