Εγκαίνια νέου γραφείου

Πέρασαν ήδη τρία χρόνια όταν το δικηγορικό γραφείο Κώστας Τσιρίδης & Σία Δ.Ε.Π.Ε, ένωσε τις δυνάμεις του κάτω από την καινούρια στέγη, στο νέο κτίριο στην οδό Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ στη Λεμεσό.

Με την ευκαιρία αυτή, φέρνω στη μνήμη μου το παρελθόν και την ιστορία ανέλιξης του δικηγορικού γραφείου Τσιρίδη. Βαριά η ευθύνη του ονόματος και του γραφείου που ο Αλέξανδρος, η Ιρίνα και εγώ αναλάβαμε να συνεχίσουμε που φέρει πίσω του μια ιστορία 50 χρόνων την οποία πάντοτε χαρακτήριζε η τιμιότητα, η εργατικότητα, η συνεχής επιμόρφωση, η τόλμη, η ευσυνειδησία, η προσφορά, αλλά και ο σεβασμός προς τον κάθε πελάτη και προπαντός προς το δικαστήριο. Έχοντας κατά νου την ιστορία μας και το όνομα που έκτισαν ο Κώστας Τσιρίδης και η Παυλίνα, εμείς και η ομάδα μας είμαστε αφοσιωμένοι στη συνέχιση τούτης της πορείας, υπηρετώντας το σπουδαίο αυτό λειτούργημα του δικηγόρου.

Είμαστε ευγνώμονες που ο εξοχότατος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και αγαπητός μας φίλος κ. Νίκος Αναστασιάδης μας έκανε την τιμή τότε, να παρευρίσκεται μαζί μας τη σημαντική εκείνη μέρα και να τελέσει τα εγκαίνια των γραφείων μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn