ΒΙΝΤΕΟ: Οι Batukinio διέσχισαν τους δρόμους της Λεμεσού μεταφέροντας το μήνυμα του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής

Η ομάδα κρουστών Batukinio διέσχισε τους δρόμους της Λεμεσού μεταφέροντας το μήνυμα του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής

Μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης ο Νοέμβριος για τη σημασία της προληπτικής παιδιατρικής και οι δράσεις συνεχίζονται.

Χθες, η διάσημη ομάδα κρουστών Batukinio πρόσφερε ένα μοναδικό θέαμα και ταυτόχρονα στιγμές διασκέδασης, διασχίζοντας τους δρόμους της Λεμεσού και μεταφέροντας το μήνυμα του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής.

Ο Πρόεδρος του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής Δρ. Αργύρης Αργυρίου και η Πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής “Αμερίκος Αργυρίου”, Φωτεινή Τσιρίδου

Το Κέντρο παρέχει αφιλοκερδώς σε όλες τις εγκύους μητέρες και νεογνά τα εξής προγράμματα:

1. Το Πρόγραμμα Προγεννητικού Ελέγχου, που στοχεύει στην έγκαιρη διάγνωση χρωμοσωμικών ανωμαλιών και προσφέρεται σε όλες τις έγκυες γυναίκες στο πρώτο τρίμηνο της κύησης.
2. Το Πρόγραμμα Προληπτικού Ελέγχου Νεογνών, που στοχεύει στην έγκαιρη διάγνωση ανωμαλιών του μεταβολισμού στα νεογέννητα.
3. Το Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών, που στόχος του είναι η έγκαιρη ανίχνευση και διάγνωση της συγγενούς βαρηκοΐας δηλαδή βαρηκοΐας που υπάρχει σε ένα νεογνό στη γέννηση του.

Ο μήνας για την προληπτική παιδιατρική τελεί υπό την αιγίδα της ΑΕ του Προέδρου της Δημοκρατίας, κου Νίκου Αναστασιάδη.

Για να στηρίξετε το έργο του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής “Αμερίκος Αργυρίου” και να βοηθήσετε να συνεχίσει να προσφέρει στην κοινωνία και να προάγει την υγεία, μπορείτε να κάνετε την εισφορά σας με κατάθεση μέσω της Τράπεζας Κύπρου (Αρ. Λογαριασμού 0343-11-037058) ή ηλεκτρονικά στην JCC PAYMENTS SYSTEMS.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn